Warmtepomp

Aan deze productcatalogus wordt gewerkt. Heeft u interesse in een Nefit hybride warmtepomp systeem, stuur dan het aanvraagformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Prijzen

Net als met veel andere producten staat ook de installatiemarkt onder grote prijsdruk, vrijwel maandelijks zijn er prijsverhogingen die worden veroorzaakt door schaarste en onzekerheden. Vooral ik de installatietechniek worden veel verschillende metalen, kunststoffen en elektrotechnische onderdelen gebruikt die onderhevig zijn aan voortdurende prijsaanpassingen. 

De prijzen van de Nefit-Bosch warmtepompsystemen zoals hieronder staan vermeld zijn geactualiseerd op 4 juni 2022 en de prijzen zijn vast en gegarandeerd tot 1 september 2022.

Levertijden

Op dit moment (juni 2022) geeft Nefit een levertijd af van 6 maanden vanaf moment dat uw opdracht is ontvangen. De complete levertijd inclusief installatie is mede afhankelijk van de levertijd van de fabrikant, We voorspellen dat de levertijden snel gaan oplopen vanwege de vele orders die momenteel geplaatst worden en de stijgende energieprijzen.    

Merk
  • Merk
  • Nefit
Cw waarde
  • Cw waarde
Soort ketel
  • Soort ketel
  • Hybride


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!