Thermostaten

Vaillant heeft een ruim aanbod van kamerthermostaten waar bij de nieuwste de vSMART thermostaat is welke met een APP en via WiFi te bedienen is. Standaard levert Budgetketel de Calormatic 350 bij iedere Vaillant cv-ketel, maar een andere keuze is natuurlijk ook mogelijk.    

Vaillant Calormatic 350

Vaillant Calormatic 350 thermostaat

De Vaillant Calormatic 350 is één van de meest geleverde thermostaat bij een cv-ketel van vaillant. De Calormatic is een duidelijke en overzichtelijke klokthermostaat. Op het display welke blauw verlicht is, kunt u datum, tijdstip en temperatuur aflezen. Met de draaiknop kuntu op ieder moment de temperatuur verhogen of verlagen. Naast de modulerend werking van deze thermostaat, kunt u ook eenvoudig een weekprogramma instellen.

 

  • Kleur Vaillant Calormatic 350: Wit
  • Afmetingen Vaillant Calormatic 350: 97x147x40 mm (hxbxd)

Vaillant vSMART WiFi thermostaat

Vaillant vSMART (WiFi) thermostaat

De Vaillant vSMART is een strak vormgegeven draadloze thermostaat voor Vaillant cv-ketels. Deze slimme thermostaat word verbonden met uw draadloze Wi-Fi netwerk waardoor u de thermostaat overal kan plaatsen.. Met behulp van de gratis app kan de vSMART eenvoudig worden bediend op meerdere smartphones of tablets tegelijkertijd. Via de app kunt u gemakkelijk meerder weekprogramma’s naar uw eigen wensen instellen. Zo kan de thermostaat gemakkelijk per dag wisselen van een programma.

Vaillant 370

Vaillant Calormatic 370 thermostaat 

De Vaillant Calormatic 370 is de Zwarte versie van de Calormatic 350. De 370 is op de kleur na identiek aan de 350 welke één van de meest geleverde thermostaat bij een cv-ketel van vaillant. De Calormatic is een duidelijke en overzichtelijke klokthermostaat. Op het display welke blauw verlicht is, kunt u datum, tijdstip en temperatuur aflezen. Met de draaiknop kuntu op ieder moment de temperatuur verhogen of verlagen. Naast de modulerend werking van deze thermostaat, kunt u ook eenvoudig een weekprogramma instellen.

 

  • Kleur Vaillant Calormatic 370: Hoogglans zwart
  • Afmetingen Vaillant Calormatic 350: 97x147x40 mm (hxbxd)

Vaillant 370 F

Vaillant Calormatic 370F draadloze thermostaat

De Vaillant Calormatic 370f is een draadloze klokthermostaat. Met deze thermostaat heeft u geen thermostaatdraad nodig. Zo kunt u op iedere gewenste plek de thermostaat ophangen. De Calormatic 370f is een modulerende thermostaat, waardoor u een zo hoog mogelijk rendement behaalt. De thermostaat is gemakkelijk in te stellen met de 2 knoppen en de draaiknop. Met de draaiknop kunt u op ieder gewenst moment de kamertemperatuur wijzigen. Ook kunt u kiezen voor een weekprogramma, deze kunt u naar uw eigen wensen instellen.

 

  • Kleur Vaillant Calormatic 370f: Hoogglans zwart
  • Afmetingen Vaillant Calormatic 370f: 115x147x50 mm (hxbxd)

Vaillant 450

Vaillant Calormatic 450 thermostaat

De Vallant Calormatic 450 is een klokthermostaat met een weersafhankelijke regeling. Deze thermostaat berekent meerdere factoren om een optimale kamertemperatuur te behalen. Omdat de thermostaat eerder kan reageren wanneer de buitentemperatuur veranderd behaalt u een nog hoger rendement. Naast de weersafhankelijke regeling kunt u ook een weekprogramma instellen en uiteraard de temperatuur op ieder gewenst moment, eenvoudig met de draaiknop wijzigen.

 

  • Kleur Viallant Calormatic 450: Wit
  • Afmetingen Vaillant Calormatic 450: 97x147x40 mm (hxbxd)

Vaillant VRT50

Vaillant vrt50 thermostaat

De vaillant VRT50 is een kleine, compacte kamerthermostaat. De VRT50 is een eenvoudige thermostaat zonder “poes pas”. De bediening van thermostaat gaat allemaal met één knop. Zo kunt u kiezen voor een modulerende werking of een handmatige bediening. Met de modulerende werking behaalt u een zo hoog mogelijk rendement. Met de handmatige bediening kunt u ten alle tijd de temperatuur gemakkelijk wijzigen.

 

  • Kleur Vaillant VRT50: Wit
  • Afmetingen Vaillant VRT50: 97x97x27 mm (hxbxd)


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!