Budgetketel is in 2011 als nieuw verkoopconcept gestart en was vanaf het begin direct een succes. Met vele duizenden cv-ketels per jaar is Budgetketel uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van Nederland.

Het installatienetwerk van Budgetketel reikt zich uit over heel Nederland en bestaat uit 100% gediplomeerde installateurs die de cv-ketels en andere apparatuur vakkundig installeren bij particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren.

Budgetketel stelt hoge eisen aan kwaliteit van zijn leveringen en diensten. Alhoewel de prijzen van onze producten een belangrijke rol spelen in ons aanbod is materiaalkwaliteit en de kwaliteit van de uitvoering ons belangrijkste punt, kwaliteit kan niet goedkoper.

Budgetketel stelt ook hoge eisen aan de veiligheid, niet alleen van zijn medewerkers maar ook de uitvoering van de werkzaamheden omvat tal van veiligheidsinspectie punten op het gebied van de gasinstallatie, rookgasafvoer en de elektrische aansluiting. Budgetketel garandeert u een veilig gevoel. 


Budgetketel en zijn installatiepartners verwelkomen ook u graag als klant.

Budgetketel
Warmte, veilig en vertrouwd! 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!