Honeywell evohome basisset

€ 1195,00

inclusief montage en 21% BTW

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in uw mailbox

Honeywell evohome basisset
€ 1.195,00
Heeft u een Giftcard-code? Vul deze hier in: Opslaan

Totaal

Montage
Inclusief
Totaalbedrag
€ 1.195,00

Kenmerken

Meer kenmerken

Vermogen verwarming kW (80-60° C)
Warmwater

Montage en installatie

Meer informatie over de installatie

Montage en installatie Inclusief volgens Cv-ketel Compleet Concept

Kenmerken

Overal een comfortabele temperatuur, dat wilt u toch ook! Met de Honeywell evohome zijn de mogelijkheden ongekend, overal in ieder vertrek de temperatuur regelen, zonder dat de thermostaat in de woonkamer vragend staat. Met de evohome, regelt u het per vertrek, is er ergens warmtevraag, dan gaat de cv-ketel branden en worden alleen de vertrekken verwarmt waar op dat moment warmtevraag is. lees meer>>

U kunt tot wel 30% energiebesparen met een evohome systeem!

Stel u heeft een gasverbruik van 2000m3 gas en u bespaart het maximale van 30%, dan heeft u met een besparing van €420,00 per jaar dit systeem met 3 jaar terug verdient. Reken dan nog eens 10 jaar levensduur, dan verdient u met deze regeling tussen de 4 en 5000,00 euro terwijl u optimaal comfort geniet!

 

Voor wie en waar:

 • Gezinnen met kleine kinderen of baby
 • Gezinnen met studerende kinderen in huis
 • Werk of praktijk aan huis
 • Woningen waar de temperatuur slecht regelbaar is
 • Voor iedereen die extra comfort wil
 • Zomaar om te hebben ;-)

 

Deze basisset omvat:

 • Honeywell evotouch regelaar 
 • Gateway + gratis app (apple of android)
 • 4 thermostaatkranen 1/2"
 • 4 HR90 draadloze radiatorknoppen (optioneel meer te bestellen)
 • Ketelcontact (aan/uit of openTherm)
  Bij aan/uit regeling adviseren wij een buitenvoeler op uw cv-ketel bij te bestellen, zo behoud u een modulerende regeling en bespaart u extra energie.
 • Bypassregelaar 
 • Montage (6% btw) en programeren systeem.
  Met de Gateway heeft u de mogelijkheid om uw systeem vanaf een mobile, tablet of computer te bedienen, waar u zich op dat moment ter wereld bevind.
 • De oorspronkelijke thermostaat die bij uw cv-ketel wordt geleverd, vervalt hiermee en is verrekend in de totaalprijs van deze starterset.
 • 5 jaar systeem garantie

Specificaties

 • Prijs inclusief montage en BTW (€)1195,00

Honeywell cv-ketel thermostaten

 

Cv-ketel vervangen? Daar hoort voor u waarschijnlijk ook een nieuwe "slimme" thermostaat bij! U kunt natuurlijk een thermostaat kiezen van de fabrikant van de cv-ketel, maar u kunt ook één van de onderstaande thermostaten uitkiezen.  

 

 

Honeywell Round

Honeywell Round Modulation

Zijn optimaal en intelligent stoken net zo belangrijk is als eenvoudige bediening zelfs wanneer u niet thuis bent? Dan is de Round Modulation Plus (T87C2055) de beste keuze. Via het OpenTherm® protocol wordt de brandercapaciteit continu aan de actuele warmtebehoefte aangepast. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling.

Zeer nauwkeurig

De Honeywell Home Round Modulation Plus is een digitale kamerthermostaat die voortdurend de brandercapaciteit van het cv-toestel aanpast aan de actuele warmtebehoefte. Hierdoor is een zeer nauwkeurige regeling van de ruimtetemperatuur mogelijk. In het uitleesvenster zijn, naast de actuele temperatuur, gegevens beschikbaar over de werking van het cv-toestel zoals de branderstatus en storingsmeldingen. De Round Modulation Plus werkt zonder batterijen. De voeding wordt verzorgd door de OpenTherm®-communicatie verbinding tussen het cv-toestel en de thermostaat. Door hem uit te breiden met de Internet-gateway kan deze thermostaat verbonden worden met de mobiele Total Connect Comfort-app.

Remeha iSense

Honeywell T6 slimme thermostaat

Met deze slimme thermostaat die zich aanpast aan jouw agenda, je helpt om op energie te besparen en je huis slimmer maakt. Een product dat werd ontwikkeld door een aantal van onze beste engineers. Zodat jij de controle kunt nemen over je wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent.

Locatiegebaseerde temperatuurregeling (geofencing)

Als de T6 thermostaat met de app is verbonden, kan met geofencing de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent.

Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar 

Honeywell Home berijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld 7-daags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer plannen wijzigen.

Remeha iSense

Honeywell evoHOME modulation

Comfort, controle en efficiëntie — laat evohome Wi-Fi zorgen voor de verwarming van uw huis. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming.

Dit systeem (ATP951M3118) wordt geleverd als set, bestaande uit:

 • Bedieningspaneel (ATC928G3000)
 • Opentherm module (R8810A1018)
 • Tafelstandaard (ATF800)

U kunt Honeywell Home evohome Wi-Fi met dit pakket als Single Zone (één zone) systeem gebruiken, feitelijk als draadloze klokthermostaat. Het is ook mogelijk het pakket uit te breiden tot een volwaardig zoneregelsysteem en zo iedere ruimte in uw woning een eigen temperatuur en temperatuurprogramma te geven.

Over leasen

Met het Budgetketel Lease plan bieden wij u de mogelijkheid om de Honeywell evohome basisset aan te schaffen door per maand € 16,05 te betalen (dit is € 0,54 per dag). De looptijd van de lease is 120 maanden maar u mag ook boetevrij extra inlossen. Na afloop van de overeenkomst is de ketel geheel uw eigendom

 


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!