Enegriezuinige a-labelpomp

 

Niet alle nieuwe cv-ketels zijn al voorzien van een energiezuinige cv-pomp. Vanaf 1 januari 2015 wordt het verplicht om een a-labelpomp in alle cv-ketels te plaatsen, hierdoor zult u nu nog tijdens uw orientatie moeten opletten, een goedkopere cv-ketel aanschaffen kan op langere termijn toch een heel ander financieel plaatje hebben.

 

Niet alleen uw cv-ketel!
Het is niet alleen in uw cv-ketel waar pompen in zitten, heeft u bijvoorbeeld een vloerverwarmings-installatie, dan is het zeer waarschijnlijk dat hier geen energiezuinige pomp in zit. Het is dus wellicht interessant om tijdens de vervanging van uw cv-ketel, ook deze pomp te vervangen. Een kleine extra investering die u met een aantal jaren alweer hebt terugverdient.

 

Forse besparing!

Een a-labelpomp kan een besparing opleveren tot wel 90%. Een besparing om de energiekosten van € 750,00 is dus geen uitzondering en zorgt voor een snelle terugverdientijd. 

 

Pomp Wisselservice

Met onze pomp wisselservice bieden wij onze klanten de mogelijkheid om pompen in uw huidige situatie te vervangen voor energiezuinige a-label pompen. Zowel voor woonhuis, bedrijfspand of industriele situatie kunnen wij voor u een besparingsadvies maken en een pompuitwissel voorstel doen met onze scherpe tarieven.    


Vraag ons om contact met u op te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!